Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Lara Hotel

Antalya'da, Lara Hotel, tanrının güneş, doğa ve denize en cömert davrandığı noktada sizleri bir rüya yaşamaya davet eder. Uzun yılların bilgi ve tecrübe birikimi ile çağdaş yenilikleri bir araya getiren tesisimiz ve size layık kalifiye personelimiz ile ömür boyu unutulmayacak bir tatil yaşayanların oteli olma zevkini taşımaktadır. 24 saat oda servisi, sizlerin klimalı, minibarlı, telefonlu, 72 odamızla mutlu yaşamınıza renk katacaktır.

Bölgenin en temiz plajında falez ve çağlayanların harika güzelliğiyle şehir merkezine 6 km, Terra City Alışveriş Merkezine 2 km, havalimanına 11 km ve anfaş expo center fuar alanı 12 km mesafede olduğunuzu unutacak, denizde sıcak, soğuk ve tuzlu-tatlı suların sizi kucaklamasından mutlu olacaksınız.

Cafe Bar, Havuz Bar gecelerinize renk katacaktır. Açık büfeli kahvaltı, akşam yemeklerinde Türk mutfağı ve uluslararası kalitesiyle sunulmaktadır. Türk Hamamı ve saunamızla sizlere 09.00- 21.00 arası hizmet vermekten gurur duyarız.

Giriş saati : 14.00 , Çıkış saati : 12.00

İletişim Bilgileri :

Güzeloba Mah. Lara Cad. No:142 (Karpuzkaldıran Mevkii) Muratpaşa / ANTALYA

REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0539 434 97 93

E-mail   : info@laraotel.com

Web :  http://www.laraotel.com

Konum

Yorumlar

  • rıfat muhittin ararat tarih : 8.11.2022

    Retirepass platfomu yetkilisi Tanju bey sayesinde 3 haftalık akdeniz tatilinde bize uygun şartlarda bir süreç sağladığı için kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Tatilin son durağı Lara hotel gerçekten konumu, temiz ve deniz gören odaları,kaliteli ve lezzetli mutfağı ile herkese tavsiye edebileceğim akdenizin şirin bir noktası ıle tatilimize noktayı koyduk.Tesekkurler retirepass..

  • Hale çevikoğlu tarih : 24.09.2021

    Bir hafta, çok keyifle kaldık Lara otelde.. temiz odaları, güler yüzlü personeli, lezzetli mutfağıyla, hayal kırıklığı yaşamadan geçirdik tatilimizi.. bütün odaların Akdeniz’in muhteşem manzarasına bakıyor olması ise harika.. dalga seslerini dinleyerek uykuya dalmak eşsiz bir duygu.. denize inmek için çok merdiven var diye olumsuz yorumlar vardı.. ama bir kez denize indiğinizde, su sizi öyle güzel kucaklıyor ki, merdivenler sizi asla yormuyor.. neyse, gidiniz, kalınız, denizle kucaklaşınız.. bizi Lara otelle tanıştıranlara teşekkürler..

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved