Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Güler Butik Hotel
 
Antalya Beldibi mevkiinde yer alan Güler Butik Hotel, misafirlerini Akdeniz’in en güzel tonlarıyla karşılıyor. Geçmişten gelen misafir ağırlama kültürünü kaliteli hizmetiyle harmanlayan otel; konfor, huzur, sakinlik ve sükûnet sunuyor.
 
Kendinizi evinizdeki kadar rahat hissedeceğiniz otelde, double ve triple olmak üzere toplamda 22 adet oda bulunmaktadır. Her mevsim ayrı güzellik barındıran Güler Butik Hotel; kış aylarında oda kahvaltı, yaz aylarında ise yarım pansiyon konseptinde hizmet vermektedir. 7/24 hijyen kurallarına uygun otelde; güneşli günlerin keyfine varacağınız açık yüzme havuzu, lezzetli yemekler deneyimleyeceğiniz a’la carte restoran, çeşitli kokteyller içebileceğiniz bar ve dinlenirken zihninizi tazeleyeceğiniz yemyeşil ağaçlı bir bahçe mevcut.   
 
Denize 15 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan Güler Butik Hotel, kısa süreli keyifli bir yürüyüş ile Akdeniz’in serin sularına ulaşabileceğiniz avantajlı bir konumda bulunmaktadır. Otel, Antalya il merkezine 27 kilometre ve Antalya Havalimanı’na 45 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.
 
Güler Butik Hotel, My Joy Hotels grubunun bölgeye hâkim tecrübe ve deneyimleri ile işletilmektedir. Lükse değil, ihtiyaç ve konfora yönelik hizmet veren Güler Butik Hotels, ideal bir aile otelidir. Değerli misafirlerimiz yoğunluk durumunda, tercihe ve müsaitliğe bağlı olarak konaklamalarını My Joy Hotels’in diğer oteli olan Gizli Koy Hotel’de yapabilirler.
 
İletişim Bilgileri:
 
Adres: Beldibi Mahallesi, 4001. Sk. NO:9, 07990 Kemer/Antalya
 
- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0850 305 46 27)
 
Mail: info@gulerbutikotel.com
 
Web: https://gulerbutikotel.com/

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved