Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Altınkaya Holiday Resort

Altınkaya Holiday Resort çok samimi bir atmosfere sahiptir ve konukların birbirleriyle ve ev sahipleriyle ilk görüş birliğine sahip olduğu anlaşılmaktadır. Barlar yerlerin toplanması için tercih edilir ve düzenli canlı müzik akşamları kaçırılmaması gereken!

Dış Mekan İki Açık Yüzme Havuzu, Çatı Üstü Restoran, Havuz Kenarında Mangal, Havuz BarActivitiesOut Kapı Masa Tenisi, Bilardo Masası (Yerel Ödemedir) Yeme İçme Tezgahüstü ve Kapalı Restoranlar LobbyGeneral24'te En Lezzetli Kıbrıslı Türk Mutfağı ve Daha FazlasıInternet'e Ücretsiz Kablosuz İnternet Erişimi Resepsiyon, Kütüphane, Canlı Eğlence, Nezaket Otobüs Servisi (Şehir Merkezi), Araba Kiralama, Otopark, Döviz Alım Satım, Ütü ve Ütü Tahtası, Çamaşırhane, Oda Servisi. Otel 67 odalıdır.

İletişim Bilgileri :

Adres : Altinkaya Holiday Resort, Ozanköy, Girne

Yetkili : Ercan Otçuoğlu 0533 841 09 09  (Ön Büro Md.) // Deniz Diyadin (Ön Büro Ytk.)

E-mail :  altinkaya@altinkaya-cyprus.com // ercanotcuoglu@altinkaya-cyprus.com

Web   :  http://altinkaya-cyprus.com

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved