Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Bella View Art Boutique Hotel

Bellapais'deki bella View Hotel, Kuzey Kıbrıs'taki tek kayıtlı lüks butik oteldir ve güzel Bellapais köyünün hemen altındaki Girne Dağı eteklerinde yer almaktadır. Detaylara özen gösteren titiz bir dikkat ve birinci sınıf hizmet sunma tutkusu ile Bella View, Kuzey Kıbrıs'ın en ünlü turistik kentine sadece birkaç dakika uzaklıkta sakin bir saklanma yeridir.

Bella View, tarihi limanı ve berrak mavi Akdeniz ile Girne şehrine bakan muhteşem manzaralara sahiptir. Lüks Bella View Hotel'e girdiğinizde, ilk izlenim şahane zevklerden biridir. Yağlı boya tablo zarifçe duvarları cazibesi geleneksel tarz oturma odası hem sıcaklık hem de huzur sızar iken. Kuzey Kıbrıs'ta bir tatil planlıyorsanız ve Kıbrıs misafirperverliğiyle birlikte lüks sunan bir otel arıyorsanız, aramanız burada bitiyor.

İletişim Bilgileri :

Adres : Bella Vview Boutique Hotel Girne 

E-mail :  info@bellaview.net

Web   :  http://www.bellaview.net/

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved