Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

İDA TUR Motel

Çanakkale, Ayvacık'ın şirin tatil beldesi Küçükkuyu’da, denize sıfır konumda, zeytin ağaçları ve çiçeklerle kaplı bir ortamda yer alan motelimiz, şehirler arası otobüslerin geçiş yaptığı bir noktada bulunduğundan ulaşılması oldukça kolay. 
 
250 yatak kapasiteli, toplamda 60 adet olan odalarımızda uydu yayını, televizyon, klima, banyo, tuvalet, saç kurutma makinesi, merkezi ısıtma sistemi, 24 saat sıcak su, 2. katlarda balkon mevcut. Ayrıca tesiste, bahçe içi oda ve suit oda seçenekleri de bulunuyor. 
 
Denize sıfır konumdaki tesisimiz, plaj, iskele, havuz, şezlong, şemsiye, bahçe, hamak, masa tenisi ve çocuk parkı seçeneklerine sahip.
 
Sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeği şeklinde hizmet verdiğimiz İda Tur Motel’de, kahvaltıları ve akşam yemeklerini açık büfe olarak sunuyoruz.

İletişim Bilgileri :

Akgün Albayrak caddesi No:72, Küçükkuyu / Ayvacık / Çanakkale

- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0539 434 97 93)

E-mail :motelidatur@hotmail.com

Web : motelidatur.com

Konum

Yorumlar

  • Haluk Turgay tarih : 25.09.2023

    İDA TUR'un rahat ve kaliteli hizmet standartı değişmeden devam ediyor,RetireePass ve İDA TUR'a teşekkürler..

  • Olcay Kavrut tarih : 23.08.2023

    Merhabalar. Biz bu yıl ilk kez İDA TUR MOTELE ailecek(13 kişi) gittik.Bir hafta kaldık. Herşey çok güzeldi. Bahçesi,havuzu helede denizi çok güzeldi. Çocuklarım artik başka denizde yuzmek istemiyorlar o derece temiz ve baliklarla yüzüyorsun. Iskeleden denize girince kadife gibi bir kum sizi karşılıyor. Yüzmeyi bırakıp komşu iskeleler arasında yürüyüş yapasın geliyor. Kahvaltı ve akşam yemekleri lezzetli ve denize karşı kuş sesleri arasında huzurla yiyorsun. Odalar temiz. Balkonlar güzel. Bahçede otur çayını kahveni iç. Okeyini ,tavlanı oyna. Çalışanlar güler yüzlü. Sizi rahatsiz edecek aşırı müzik yok. Sen yuzerken açıklarda yuzen ne bir şilep ne bir gemi var. Her tarafta huzur var. Tanıştığım bir çok misafir buraya senelerdir geldiklerini söylediler. Kismet olursa ben ve ailem de seneye yine gitmeyi planlıyoruz. Retireepass yetkililerine ve Ida Tur Motel sahibi Nezihe hanima da çok cok teşekkür ediyorum. Evimizde gobi rahat ettik.

  • Serap Bilgiç tarih : 22.07.2023

    Gecen sene ailece ìda da konakladık. Çalışanlar genç, keyifli, guleryuzlu insanlar. Yemekler kaldigim sure boyunca herkes tarafindan çok begenildi. Odaları büyük, biraz eski, 4-5 yıldız konforu beklemeyin ama güler yüzlü bayanlar her gün temizliyor pırıl pırıl yapıyorlar. Yılların oteli imiş, gelenler sözlesip tekrar gidiyorlar haliyle ortam çok keyifli. Bahcede hamaklar var alın kitabinizi aĝaclarin golgesinde keyif yapin. 5 yıldızlı otelleri siradan yemeklerinden, sezlong kapma derdinden biktiysaniz bu otel tam size göre.. Akşam yemeği denize sıfır manzara esliginde fotoğraflarda gördüğünüzden de harika kadar basit değil anlatılmaz yaşanır bir keyfi var otelin. Denizi pırıl pırıl benim gibi ılık deniz sevmeyenler icin sizi canlı tutacak bir soğukluğa sahip bir deniz..biraz ileride siz yüzerken aşağıda balıklari net görüyorsunuz 😍 tek eksik arkadan çalan hafif bir müzik akşam yemeklerinde, havuz başında 👌Çalışanlarına sahiplerine çok teşekkür ederim

  • Haluk Turgay tarih : 30.09.2021

    İDA TUR Motel'de çok rahat bir tatil geçirdik.Özellikle denizi çok güzel..Tesis çalışanlarına ve RETİREEPASS'a teşekkürler..

  • özlem baran tarih : 21.09.2021

    Sitenize senelerdir uyeyim. Bu sene faydalanmak kısmet oldu. Retireepass Yetkilisi'nin ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Idatur Motel sakin, huzurlu bir tatil sunuyor. Deniz mükemmel. Tavsiye ederim.

  • Nurdan Akgil tarih : 18.09.2021

    Ağustos ayında kaldığımız İda tur otel beklentilerimizi fazlası ile karşıladı.Bu imkanı sağlayan Retirepass ailesine çok teşekkür ederiz.

  • GÜRHAN DEĞİRMENCİ tarih : 2.09.2020

    1 oda 2 kişi

  • selami kuşçuoğlu tarih : 3.07.2020

    Retireepass böyle bir hizmeti bizlere sunduğu için şükranlarımı sunarım ❤️

  • selami kuşçuoğlu tarih : 3.07.2020

    Retireepass böyle hizmeti bizlere sunduğu için başta Tanju bey olmak üzere şükranlarımı sunarım ❤️

  • funda çolpan tarih : 24.09.2019

    Eylül’ün ortasında, ailece bir kere daha gittiğimiz İda Tur Motel,, abartısız, doğal,, misafirperver ve deniziyle şahaneydi. İda Tur Motel ailesine ve bu tatilimize ön ayak olan Retireepass ailesine çok teşekkür ederiz. Funda Çolpan

  • ünal çınar tarih : 1.10.2018

    İda Tur ; harika , nefis , anlatılmaz , yaşanması gerekir . Gerek işyeri sahibi gerekse çalışanları , candan sevecen ve fedakarane çalışmalarından dolayı kutlarım . Teşekkürler Retireepass. Sayenizde ucuz ve kaliteli bir tatil ve yaşam gerçekleştiriyoruz .

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved