Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Mark Warner Phokaia Beach Resort

Phokaia Beachclub özenle hazırlanmış bahçeleri ve pek çok dinlenme noktalarının bulunduğu geniş bir ortamı size sunmaktadır. Bahçeler arasından kum ve çakılla bezenmiş sahile doğru uzanan patikalarda, aktivitelerinizde kullanabileceğiniz ekipmanlar sizin için hazır beklemektedir.
 
En iyi görünümde odaları size sunmak için çaba gösterdiğimiz Phokaia Beachclub’da, geleneksel Türk motiflerini çağdaş tasarım anlayışıyla harmanlamayı başardık. Kullanılan renklerdeki sadelik ve dinginlik naturel görünümü pekiştiren duvarlardaki taş tasarımlarıyla bütünleşmektedir. Tasarımların tüm unsurları Foça bölgesinin doğal çevre izlerini taşımaktadır.
 
Phokaia Beachclub’ın odak noktasını oluşturan Olimpik Yüzme Havuzu, enfes manzarayı izlemek, günün herhangi bir zamanında yüzmek ve dinlenmek için idealdir. Su sporları, bisiklet turları ya da tenis ile geçen bir günün ardından sahil barında gün batımının keyfini çıkarabilirsiniz.

İletişim Bilgileri :

İsmetpaşa Mh. 354 Sk. No:2 Eski Foça/İzmir

- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0539 434 97 93)

E-mail :info@hotelphokaia.com

Web : http://turkish.phokaiahotel.com

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved