Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Phoenix Sun Bodrum Hotel

Ege bölgesinin gece hayatı konusunda lider lokasyonlarından olan Gümbet'te bulunan Phoenix Sun Bodrum Hotel, konumuyla, hizmetiyle, otel içi eğlencesiyle ve Her Şey Dahil konseptiyle size en mutlu tatili yaşatmayı garantiliyor.
 
240 odası bulunan otelin, Bodrum merkeze 2 Km ve Milas - Bodrum Havalimanına 42 Km mesafesi bulunmakta. Gümbet'in en ünlü gece kulüplerine, barlarına ve cafelerine yürüme mesafesinde. Deniz keyfi sürmek isterseniz, halk plajına ve özel plajlara 300 metrelik bir yürüme mesafesi bulunuyor. Gün içerisinde plajlara servis de mevcut.
 
Ferahlık ön planda tutularak dekore edilmiş odalarda, konaklama sırasında ihtiyacınız olan her şey mevcut. İsteğinize ve kullanım şeklinize göre 3 adet oda tipi bulunmakta.
Tatili tatil yapan rahatlamak ve tüm olumsuzluklardan arınmaktır. İşte bu yüzden Palm Garden Gümbet Hotel'de sauna, hamam ve masaj hizmetleri bulunmakta. Sauna'da ter atarak vücudunuzdaki zararlı maddelerden arınabilir, geleneksel Türk hamamında özel tekniklerle temizlenebilir ve uzman terapistlerin yapacağı masajlarla kendinizi tamamen yenilenmiş hissedebilirsiniz. Böylelikle tatilden beklediğiniz dinlenmeyi en kısa sürede yakalayabilirsiniz.
 
Palm Garden Gümbet Hotel'de eğlence hiç bitmiyor. Gün boyunca soft animasyonlar, yarışmalar, gösteriler, akşam gösterileri ve perofesyonel gösteriler ile siz ve çocuklarınız tatil boyunca gülümseyeceksiniz. Bunların dışında sportif aktiviteler ve su kaydırağı ile de çok eğleneceksiniz. Çocuklar için de 4 - 12 yaş çocukların katılabileceği mini kulüp imkanı mevcut. Ayrıca isterlerse çocuk oyun alanı ve çocuk parkı da bulunmaktadır.
 
Tatilin en güzel kısımlarından biri de yeme & içme. Her Şey Dahil konseptinde hizmet veren Palm Garden Gümbet Hotel'de tüm öğünler açık büfe. Ana öğünlerin dışında atıştırmalık ve tatlı ikramları da mevcut. Üstelik 10:00 - 01:00 saatleri arasında yerli alkollü ve alkolsüz içecekler de ücretsiz.
 
Eğlence ve adrenalin dolu bir tatil düşünüyorsanız, aradığınız yer kesinlikle Phoenix Sun Bodrum Hotel

İletişim Bilgileri :

Gümbet Mahallesi. Oramiral Kemal Kayacan Caddesi. No: 27 Bodrum / Muğla

- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0539 434 97 93)

E-mail :info@palmgardengumbet.com

Web : https://www.palmgardengumbet.com

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved