Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Corendon Playa Kemer

Mavi ile yeşilin kucaklaştığı Kemer otellerinden Corendon Playa Kemer Siz değerli misafirlerini beklemektedir. Tüm odaları huzur veren renklerle dekore edilmiş, eşsiz deniz veya orman manzaralı odalarda kalmanın tadına varacaksınız.
 
Konum
 
Kemer - Beldibi otellerinden Grand Park Kemer, denize sıfır konumda, Kemer'e 10 Km, Antalya Havalimanına 40 km uzaklıktadır.
 
Genel Bilgi
 
306 Adet Standart,  Suit ve Engelli odaları ile Misafirlerimize hizmet vermektedir.
 
 
İmkânlar
 
Grand Park Kemer tesisimizin açık veya kapalı yüzme havuzuna, yada Akdenizin masmavi sularına serinletici bir dalış yapabilir, egzotik bir masajla rahatlamanın tadına varabilirsiniz. Türk Hamamı, Sauna ve Güzellik Merkezi ile kendinizi şımartabilir, Barbekü ve İtalyan mutfağından eşsiz lezzetleri A’La Carte Restaurantlarımız da tadabilirsiniz. 

İletişim Bilgileri :

Çifteçeşmeler Mahallesi, Atatürk Caddesi Beldibi 3 Mevkii No:195, 07985 Kemer/Antalya

E-mail : info@corendonhotels.com.tr

Web : https://www.corendonhotels.com.tr/grand-park-kemer

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved