Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Azure By Yelken

Eşşiz Ege Denizin deki mavi bayraklı özel plajı ve tutku dolu günbatımı ile size muhteşem bir deneyim sunmaktadır.
 
Otelimiz de gündüzleri Ege nin doğal güzelliği ve sakinliğini yaşarken, akşamları kendinizi Bodrumun hiç bitmeyen eğlence ritmine bırakacaksınız.
 
Genel Bilgi
 
Azure By Yelken; Standart, Deluxe ve Superior Oda seçenekleri ve odalar daki ücretsiz wifi hizmeti ile misafirlerimize ev konforu rahatlığında bir ortam sunar.
 
Konum
 
Denize sıfır konumda bulunan ultra her şey dahil 5 yıldızlı otelimiz Bodrum yarım adasının Turgutreis bölgesinde yer almaktadır. Otelimiz Bodrum şehir merkezine yaklaşık 22 kilometre, Bodrum Milas Havaalanı’na yaklaşık 55 kilometre mesafededir.
 
Hizmetler
 
Tesisimiz de Ailenizle keyifli vakit geçirebileceğiniz,  açık ve kapalı yüzme havuzu, relax havuzu, 2 bantlı su kaydırağı ve çocuk havuzu bulunmaktadır. Çocuklarınız kendileri için özel olarak tasarlanmış olan çocuk havuzunun keyfini çıkarırken, kaydıraklı havuzumuzda eğlencenin tadını çıkarabilir veya relax havuzumuzda sakin ve huzurlu vakit geçirebilirsiniz.
 
Teraslı restoranımızda açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemeği servis edilirken, Peppermint A’La Carte restoranımızda Balık ve Türk mutfağının  seçkin yemeklerini deneyebilirsiniz. A la Carte restoranımız haftanın 6 günü hizmet vermekte olup 24 saat önceden rezervasyon yaptırmak gerekmektedir. Ayrıca bizimle en az 4 gün konaklayan misafirlerimiz için 1 defaya mahsus bu hizmeti ücretsiz vermekteyiz.
 
Diğer ücretli hizmetler şunlardır : Kuaför, Doktor ve Hemşire, Alışveriş Merkezi, Çamaşırhane, Kuru Temizleme, Fotoğrafçı, Ayakkabı Boyama, Araba Kiralama, Telefon, Faks, Fotokopi, Döviz Alım Satım, Toplantı Salonu, Bebek Bakıcısı (talep üzerine) ücretli hizmetlerimizdir.

İletişim Bilgileri :

Peksimet Mah, Kadikalesi Mevkii, 48100 Turgutreis, Bodrum/Muğla

- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0539 434 97 93)

E-mail : info@corendonhotels.com.tr

Web : https://www.corendonhotels.com.tr/grand-park-bodrum

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved