Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

[Platform'daki fiyat; Pazar günü dahil  hafta içi günlerinde geçerlidir (Cuma ve Cumartesi konaklamaları hariç). Ancak, bir hafta (7 gün) ve üzeri konaklamalarda, yer müsaitliği koşuluyla arzu edilen günden itibaren Otel'e giriş yapılabilir.]

Çam Thermal Resort & Spa

Doğal Termal Kaynaklara sahip olan otelimiz, doğanın kendisine verdiği tüm güzelliklerle sakin, huzur dolu, özgün rahatlatıcı atmosferi ayağınıza getirmektedir.
 
Muhteşem doğanın içinde, hem sağlıklı hem de keyifli bir tatil yapmak istemez misiniz? Huzur ve mutluluk dolu bir ortamda, hayatın karmaşası ve yorgunluğundan uzaklaşmanızın tam zamanı. 5 yıldızlı Çam Hotel Thermal Resort & Spa Convention Center, size hayallerinizden de öte bir bir doğa ve sağlık tatili imkanı sunuyor.
 
Ankara’ya yalnızca yarım saat, İstanbul’a ise 3 saat uzaklıkta olan Çam Hotel Thermal Resort & Spa Convention Center, aileniz ile gönül rahatlığıyla konaklayabileceğiniz bir konseptte tasarlandı. Kızılcahamam’ın tek lisanslı termal suyundan faydalanabileceğiniz özel aile kabinleri, yüzme havuzları, MaceraPark ve tümü orman manzaralı tam teşekküllü 256 odası ile Çam Otel, oyun alanı, market, kuaför, fitness salonu, restoranlar, spor sahaları, spa ve güzellik merkezi dahil siz ve aileniz için her detayı düşünülmüş bir konaklama merkezidir.
 
Kızılcahamam termal otelleri arasında öne çıkan Çam Otel, firmaların her türlü eğitim, toplantı, davet ve seminerleri için de sıklıkla tercih ettikleri, eksiksiz hizmet anlayışı benimseyen bir yapıya sahip. İsteğe bağlı şehir içi ya da şehir dışı ulaşım hizmetine sahip olan Çam Otel’in aynı zamanda her alanı engelli bireyler için özel olarak düzenlenmiştir. Alkol bulundurmaması ile Çam Otel, genç, yaşlı bütün aile üyeleriniz ile rahatlıkla konaklayabileceğiniz bir konaklama merkezidir. Çam Otel’deki havuz, bay ve bayan ayrı spa hizmetleri ve termal aile kabinlerinden aynı zamanda günübirlik olarak yararlanabilirsiniz.
 
İletişim Bilgileri:

Adres: Kızılcahamam Soğuk Su Milli Parkı İçi Kızılcahamam/Ankara

E-mail: info@camhotel.com.tr

Web: https://www.camhotel.com.tr

BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ: 0850 305 46 27, WhatsApp: +90 532 736 98 08, e-mail: info@retireepass.com

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved