Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

[Platform'daki fiyat; Pazar günü dahil  hafta içi günlerinde geçerlidir (Cuma ve Cumartesi konaklamaları hariç). Ancak, bir hafta (7 gün) ve üzeri konaklamalarda, yer müsaitliği koşuluyla arzu edilen günden itibaren Otel'e giriş yapılabilir. Tek kişilik konaklamalarda belirtilen fiyatların üzerine %50 “Single Oda Farkı” eklenir.]

Armina Termal Otel

Armina Termal Otel, Çorum merkeze 2 kilometre uzaklıkta, Sıklık Ormanlarıyla iç içe konumuyla gerek iş gerek özel ziyaretleriniz için sizi evinizin konforuyla ağırlıyor. Güler yüzlü personelimiz ve memnuniyetin ön planda tutulduğu hizmet anlayışımızla konuklarımıza huzuru, kaliteyi ve güveni sunuyoruz.
 
Çorum coğrafi konumu itibariyle İç Anadolu’yu Karadeniz’e, Doğu Anadolu’yu Batı’ya bağlayan işlek yol güzergahında bulunmakta olup, kültür ve sanat geleneğini devam ettirmiş, çeşitli kültürlere ev sahipliği yapmış, doğal güzelliklerini, değişik kültür ürünlerini ve tarihi mirası bünyesinde barındıran bir ildir.
 
İletişim Bilgileri:

Adres: Samsun Yolu 2.Km. Sıklık Mevki ÇORUM

E-mail: info@arminaotel.com

Web: http://www.arminatermalotel.com

BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ: 0850 305 46 27, WhatsApp: +90 532 736 98 08, e-mail: info@retireepass.com

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved