Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

[Platform'daki fiyat; Pazar günü dahil  hafta içi günlerinde geçerlidir (Cuma ve Cumartesi konaklamaları hariç). Ancak, bir hafta (7 gün) ve üzeri konaklamalarda, yer müsaitliği koşuluyla arzu edilen günden itibaren Otel'e giriş yapılabilir. Tek kişilik konaklamalarda belirtilen fiyatların üzerine %50 “Single Oda Farkı” eklenir.]

Armada Grannos Thermal Hotel

Grannos Thermal Detox & Well-Being Programları bedeninizin isteklerini yerine getiren temiz, yalın olabildiğince vitamin içeriği korunmuş lif zengini bir beslenme programı. Beraberinde uygulanacak fiziksel aktivite, masaj terapileri, çamur banyosu, lenf drenaj ve ozon uygulamaları ile vücudunuzun toksinlerden arınmasını hedefleyen bir programdır.
 
Gün içinde, dinlenmeyi eğlenceye çevirecek, her yaş grubuna hitap eden aktivitelerimiz ile hizmetinizdeyiz. Çocuklarınız için özel olarak tasarladığımız 12 D sinema odasından, play station bölümüne, özel çocuk oyuncakları ve simülatörlerine kadar düzenlenmiş alanda siz de onlarla yeniden çocuk olmak isteyeceksiniz... Ya da, çocuklarınız bize emanetken siz; ATV, doğa yürüyüşü, bilardo, tenis kortu veya farklı oyun aktiviteleri ile keyifli dakikalar geçirebilirsiniz... Coffee Break ( 5 Çayı ), Futbol, Basketbol, Voleybol, Tenis, Aquapark, Fitness Merkezi, ATV Turları, Bisiklet Turları, Doğa Yürüyüşleri, Bilardo, Masa Tenisi, Tavla - Okey, Kağıt Oyunları, Mini Golf, Çocuk Kulübü, 12D Sinema, Play Station, Oyun Simülatörleri.
 
İletişim Bilgileri:

Adres: Medrese Mahallesi, Şehitler Caddesi No:10, 06860 Haymana/Ankara

E-mail: info@grannos.com.tr

Web: http://www.grannos.com.tr

BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ: 0850 305 46 27, WhatsApp: +90 532 736 98 08, e-mail: info@retireepass.com

Konum

Yorumlar

  • İrfan Halavut tarih : 24.10.2022

    Retirepass sayesinde Armada Grannos Termal otelde konakladık. Temiz bakımlı ve personel ilgili titiz davdanıyor. Dostlara tavsiye edilir beş yıldızlı iyi bir otel.

  • ERSİN DÖNDER tarih : 6.10.2022

    Eylül ayında 3 gece 4 gün eşimle birlikte konakladım. Harika bir yer. Tavsiye ederim.

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved