Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Denizkızı Royal Hotel

Denizin mavisi  ile doğanın yeşilinin bir birine uyumunun, gecenin gizemini aydınlatan ayın ve yıldızların buluştuğu yerde bekler sizi Denizkızı Otel.
 
Sizlere masalları andıran bir tatil geçirmenizi sağlayacak olan otelimiz 40 yılı aşkın bir süredir misafirlerine unutamayacakları anlar yaşatmıştır ve yaşatacaktır.
 
İnsana huzur veren sessizliğin, 150 metre uzunluğundaki altın sarısı sahil şeridiyle ve tertemiz berrak denizimizle buluşması misafirlerimizin rüyalarındaki tatili yaşamaya davet ediyor; bunula birlikte pırıl pırıl yarı olimpik havuzu, spor merkezi ve yöresel damak tatlarıyla zenginleştirilmiş büfesiyle konuklarına hizmet vermektedir.
 
Hayalinizin ve isteklerinizin buluştuğu noktada Denizkızı Otel, zevk ve özenle hizmet eden personeliyle misafirlerine hayalinizdeki tatili yaşama imkanı sunmaktadır.
 
Tarihi Girne şehrinin 8km batısında bulunan Girne'ye bağlı Alsancak köyünde denize sıfır konumlu Denizkızı Otel'e ulaşım çok kolaydır. Lefkoşa (Ercan) Havaalanı istikametinden gelenler için Girne şehrine girişten hemen önce yer alan Lapta yol ayırımı sizi doğrudan Alsancak istikametine çıkaracaktır. Hiç sapmadan yolu direkt olarak takip etmeniz halinde 10 dakika veya 8 km sonra Denizkızı Otel'in yol girişini gösteren tabelayı yolun sağ tarafında göreceksiniz.
 
İletişim Bilgileri :

Alsancak, Girne, K.K.T.C.

Contact Retireepass.com Platform via e-mail (info@retireepass.com) or whatsapp (+90 532 736 98 08) for reservation inquiries.

- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0539 434 97 93)

E-mail : reservation@denizkizi.com

Web : https://www.denizkizi.com/tr

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved