Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Scylax Family Club

Scylax Family Club olarak Alanya Mahmutlar’da olan tesisimiz ilk olarak Nisan 2020' de faaliyete girmiştir. Tesisin oda fotoğrafları ve mobilyaları gerçek örnek oda fotoğraflarından alınmış olup tamamen konforunuz için dizayn edilmiştir.

Scylax Family Club hotelimiz denize sıfır konumda olup tesisimizin içinden alt geçitle plaja ulaşma imkanı sağlıyoruz. Misafirlerimize özel plajımızda damak tadınıza uygun lezzetli yiyecek ve içecek hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Otelimiz, tarihi dokusu, tasarımı ve modern dekorasyonuyla, size kendinizi evinizdeki gibi rahat hissettirmek üzere oluşturuldu. Otelimiz, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak ultra herşey dahil konsepti, deneyimli personeli ile ailelere kusursuz bir hizmet vermeyi hedeflemektedir.

Alanya'nın tadını doya doya çıkarırken, kendinizi özel hissedeceğiniz, konforlu konaklama olanakları Scylax Hotele sizleri bekliyoruz. Alanya’nın en gözde iş, alışveriş, eğlence ve kültür merkezlerine, tarihi ve turistik mekânlarına, trafikte vakit kaybetmeden kolaylıkla erişebilirsiniz.

Otelimiz 5 katlı toplam 176 odadan meydana gelmiş olup, bu odalarımız bahçe manzaralı, havuz manzaralı, deniz manzaralı olarak ‘’Standart’’, ‘’Deluxe’’ ve ‘’Aile Odası’’ şeklinde 3 kategoriye ayrılmıştır. Odalarımızın özellikleri ise aşağıdaki şekilde belirtilmiştir.

Standart odalar 20 m2 genişliğinde olup içerisinde bir çift kişilik yatak ve ya iki tek kişilik yatak bulunmaktadır. Zemini laminant parke kaplı olan odaların içerisinde; duşakabin, lcd tv, telefon, elektronik kasa (ekstra), minibar, çay-kahve kettle seti, saç kurutma makinesi, bornoz, terlik, klima, çalışma masası, balkon mevcuttur.

İletişim Bilgileri:

Adres : Mahmutlar Mah. D-400 Karayolu üstü, Atatürk Cd. 291/A-B, 07450 Alanya/Antalya

- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 - Telefon/Whatsapp // 0850 305 46 27)

Mail: https://www.scylaxhotel.com

Web: info@scylaxhotel.com

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved