Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

La Blanche Island Bodrum

Misafirleri karşılamak üzere lobi alanı ve resepsiyon hazır beklemektedir. Birçok katta asansör mevcuttur. Tesiste otel kasası mevcuttur. Ortak alanlarda kablosuz internet misafirlerin hizmetindedir. Tesisin sunduğu gastronomi seçenekleri arasında bir restoran, bir kafe ve bir bar bulunmaktadır. Bir süpermarket ve bir hediyelik eşya dükkanı ile diğer mağazalar keyifli bir alışveriş imkânı sunmaktadır. Buna ek olarak, güzel, bakımlı bir bahçe ile bir çocuk parkı otel alanı dâhilinde yer almaktadır. Konaklama yerinin sunduğu diğer hizmetler arasında televizyon odası ve oyun odası sayılabilir. Özel araçlarıyla gelen misafirler, bunları tesisin açık otoparkına bırakabilirler. Çocuk bakıcısı, kreş, oda servisi, çamaşırhane ve kuaför sunulan imkânlar arasındadır.
 
Odalarda klima ve banyo bulunmaktadır. Çoğu odada bulunan balkonlar manzara keyfi sunmaktadır. Bazı konaklama birimlerinin avantajları arasında yan cepheden görülen deniz manzarası da sayılabilir. Zemini halı kaplı odalar çift kişilik bir yatak ve yataklı kanape ile donatılmıştır. Birbirinden ayrılmış yatak odaları mevcuttur. Çocuk yatağı ve ekstra yatak temin edilebilir. Bunun dışında, oda kasası, mini bar ve çalışma masası vardır. Çay-kahve makinesi aynı şekilde standart donanıma dâhildir. İnternet erişimi, telefon, televizyon ve kablosuz internet bağlantısı, eksiksiz bir tatil konforu sunmaktadır. Odalarda misafirler için bir çift terlik bulunmaktadır. Tekerlekli sandalye kullanımına uygun oda rezervasyonu mümkündür. Banyoların iç düzenine bir duş dâhildir. Saç kurutma makinesi, makyaj aynası ve bornozlar günlük kullanım için hazır beklemektedir. Otel, tarafından aile odası ve sigara içilmeyen oda seçenekleri sunulmaktadır.
 
İletişim Bilgileri :

Pina Yarımadası, 48450 Güvercinlik,  Milas/Mugla

- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0539 434 97 93)

E-mail :  info@lablancheisland.com

Web : http://www.lablancheisland.com

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved