Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Grand Cettia Hotel
 
Ege'nin incisi Marmaris'in eşsiz mavisi ve yeşilinin görsel şölenini Grand Cettia Hotel ayrıcalığı ile yaşayamayacaksınız. Her anınızı huzurlu, şehrin stresinden uzak, mutlu, eğlenceli ve dolu geçirmeniz için Grand Cettia Hotel ailesi olarak sizleri bekliyoruz.
 
Tesisimiz plaja 1 km, Marmaris şehir merkezine 2,5 km ve Dalaman Uluslararası Havalimanına 96 km uzaklıkta olup tüm ulaşım imkanlarına ve eşsiz doğa manzarasına sahiptir. Otelimiz, spor yapabileceğiniz plaj voleybolu, tenis kortu, futbol sahası ve okçuluk gibi tatilinize renk katacak alternatifler, çiftlerimize ve her yaştan misafirimize hitap edecek özel ve seçkin kaliteli eğlence programları ile her zevkinize hitap edecek şekilde sunmaktadır. an neşeli. Fitness merkezimiz; vücudunuzu yenilemek ve gençleştirmek için size sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor. Türk ve dünya mutfaklarının enfes örneklerini tadabileceğiniz açık büfesi, şık restoran ve barları, 2 kaydıraklı açık ve kapalı yüzme havuzları, deniz manzaralı konforlu odaları ile personelimizin güler yüzü ve kalitesi ile farkı hissedeceksiniz. bahçe manzarası, tam donanımlı toplantı odaları.
 
Tesisimiz samimi, sıcak, modern ve dinlendirici atmosferi ile sizleri Marmaris'te ağırlıyor. Doğanın yeşili, denizin mavisi ile dans ederken kendinizi ödüllendirin ve bu keyfi sizinle paylaşın.(eski Lyra Resort Hotel). Toplamda 30 bin metrekare alana kurulu 1 ana bina ve 17 kulüp binasından oluşan Lyra Resort & Spa, 250 metre uzunluğundaki sahili, yerleşik sıfır konumu, rahatlığın hakim olduğu odalar, havuzları, aquaparkı, Alacarte restoranları, barları, Miniclub'ü ve daha sonraki tatilinizi alacak kılacak.Grand Cettia Hotel

İletişim Bilgileri :

Armutalan Mah. 221. Sokak No: 5, Marmaris/Muğla

- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0539 434 97 93)

E-mail :  cettia@cettial.com

Web : http://www.cettia.com

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved