Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Class Unique Beach Hotel (+14)

Class Beach Hotel, Marmaris’in en güzel sahil kesiminde, çam ormanlarının hemen yanı başında kurulmuştur. Otelimizin en önemli özelliği;misafirlerimizin her türlü konfor ve lüksü, evlerinin rahatlığında, en uygun fiyata yaşayabilmeleridir. Tamamen misafir odaklı olarak işlettiğimiz otelimizde sizler için her türlü konfor ve lüksü düşünerek odalarda deniz manzarası, saç kurutma makinesi, makyaj aynası, klima, kablosuz internet, uydu televizyonu ve kasayı standart hale getirdik.  
 
Class Beach Hotel’ de muhteşem bir tatil sizleri bekliyor. Denize sıfır konumu, her misafirimiz için şezlong hizmetiyle, gündüzleri sıcacık güneşin ve masmavi suların tadını çıkarırken,usta şeflerimizin yönetimindeki mutfağımızda Ege’ mizin muhteşem mutfağından lezzetleri tadabileceksiniz.
 
Class Beach Hotel’ de tüm personelimizle, insan odaklı hizmet anlayışımızla sizlerin doyumsuz bir tatil geçirmesi için bütün gücümüzle ve zaman mefhumu gözetmeden çalışıyoruz. Tatilinize bir an evle başlayabilmeniz için klimalı araçlarımızla transfer hizmeti veriyoruz. Siz de sıcacık güneşimizden, masmavi denizimizden yararlanmak, unutulmaz anılar biriktirmek, bir ömür boyu hatırlayacağınız muhteşem bir tatil geçirmek isterseniz bizlere online rezervasyon veya telefon numaralarımızdan ulaşarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.
 
İletişim Bilgileri :

Siteler Mah. Barbaros Cad. 101. Sokak No:1 Marmaris/MUĞLA

- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0539 434 97 93)

E-mail :  info@classbeachotel.com

Web : http://www.classbeachotel.com

Konum

Yorumlar

  • Ufuk Koloğlu tarih : 6.06.2023

    30 Mayıs 4 Haziran 2023 tarihinde Retireepass Platformu'ndaki Marmaris Siteler Class Unique Beach otelden, 4 aile grup olarak rezervasyon yaptırdım..68 yaşında emekli askerim yıllardır gerek yurtiçi gerekse yurtdışı otellerde bulundum..Önce otelin artılarından bahsedeyim..Otel denize sıfır ve konumu mükemmel Personel yardımsever ve bir çoğu güleryüzlü. Yemekler gayet güzel ve yeterli, salatalar tatlılar yeterli,alkollü içeceklerden bira ve rakı güzel..Otelin eksileri çok rahatsız edici..Daha girişte manzaralı oda dediğimizde, ağızlarını aile başı 5000 TL ücret farkı isteyerek açtılar.. Şahsıma gurup lideri olarak yandan deniz manzaralı bir oda verdiler, ancak diğer odalar berbattı..Zemin kat rutubet ve lağım kokan odalardı bir oda ise resmen karanlıktı..Kokan bir odayı ikinci katta başka bir oda ile değiştirdiler..Oda biz yaşlardaki insanlar için ufacık bir odaydı..Sahil kenarında yiyecek içecek büfe yok, yukarıdan taşımak ise türlü bahanelerle yasaklı..Büyük bardak yasak , tepsi ile ekibe içecek götürmek yasak, o yasak bu yasak sanırsınız esir kampı, hoşgeldiniz demekten aciz otel sahibi Mehmet Nuhoğlu sürekli lokma ve yudum sayma modunda.. Müşteri ile para muhabbeti ve çaresizlik nutuklarıyla meşgul.Sanırsınız zorla otele giriş yapmışız..Sizler az ücret ödediniz diyecek kadar patavatsız bir zat..Müşteriye böyle konuşacak kadar garip bir aşağılama modunda..Parada para işi gücü bu otelin benim ve ekibimin anladığı bu..Sahilde uzanmış yatıyorsunuz dinlenmeye gitmişsiniz aynı kişi yüksek sesle sayım yapıyor ve sehpa çöp kovası vb sayıyor..En yoğun saatlerde şezlong montesi yaptırıyor..Türkleri haz etmez modda konuşarak, yabancıları övmeye çalışıyor..Kendisini beş gün boyunca izledim..Müşteri ilişkilerinde, hiç bir otel sahibine yakışmayacak konuşmaları ve davranışları ile giyim kuşamı ile beni ve ekibimi gerçekten şaşırttı..Bu tutum ,Bizleri 65 yaş üzeri kişiler olarak üzdü ve rahatsız etti. Ayrıca otelde çalışanların bir çoğu yabancı ve asla profesyonel değiller..Odalar siz söylerseniz temizleniyor, havlu vb değişiyor.. Söylemezseniz temizlik hak getire. Tanju beyden ben ve ekibimi daha sorunsuz ve kaliteli ,bizleri üzecek hareket ve davranışların olmadığı bir otele yönlendirmesini beklerdim..Bizler ucuz gittik söylemleri ile aşağılanacak bir ekip değiliz..İyi çalışmalar.. Sevgiler saygılar selamlar olsun...😡😡

  • ufuk demirel tarih : 14.07.2022

    Öncelikle retireepass platformuna üye olduğum için çok mutluyum . RETİREEPASS'E BAŞVURDUĞUMDA, GÖSTERDİĞİ YAKIN İLGİ VE YARDIMLARI İÇİN Tanju beye teşekkür ederim..23 /27 haziran 2022 tarihlerinde Class Beach Hotel marmariste 4 gece 5 gündüz alkollü herşey dahil konaklama rezerasyonlarımı çok makul fiyata otel girişinde ödemeli yaptı. tesiste kaldığım süre boyunca verilen hizmet ,personelin güleryüzü ..deniz manzaralı cepheden çok geniş oda tahsisi ..gösterilen ıhtimam..oda temizliği , kahvaltı, ,öğle ve akşam yemekleri çok çeşitli ve kaliteli idi.otelin sunduğu hizmetlerden çok memnun kaldık. akşamları otelin minibüsü ile marmarisin diskolarına yarı fiyatına gitmemiz.hakan beyin ilgisi ..bizlere ayrıcalıklı müşteri ilgisi ..vs.. ne diyeyim size daha ..rüya gibi bir tatildi. deniz, güneş, şezlong , havuz bar....gel keyfim gel..vallahi herkese tavsiye ederim.Başta Tanju bey ve ekip arkadaşlarına bizlere bu hizmeti bu kadar kaliteli ucuz ve rahat bir şekilde sundukları için çok teşekkür ederim. çalışmalarınızın devamını dilerim.

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved