Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Diamond Premium Hotel Spa

SİDE’DE BİR CENNET; DIAMOND PREMIUM HOTEL & SPA
 
Akdeniz’in yeşil ile mavinin buluştuğu eşsiz güzelliği Side’de bulunan Diamond Premium Hotel&Spa olarak en mutlu anlarınızda yanınızdayız. Biz lüks, konfor ve keyifli bir tatilin tek adresi olarak hayallerinizdeki tatili gerçekleştirmek için varız! 
 
Side’nin Titreyengöl mevkiinde konuşlanan otelimizde hak ettiğiniz tüm güzelliklere kavuşabilmeniz mümkün. Huzurlu bir uyku, rahatlatıcı bir duş ve televizyon keyfi için sizleri eşsiz dağ ve bahçe manzaralı odalarımızda ağırlıyor, konforunuz için gerekli olan her şeyi düşünüyoruz. Sunduğumuz farklı oda alternatiflerinden dilerseniz aile odasında dilerseniz yüksek konforlu suitlerde kalabilirsiniz. Ancak oda tercihiniz ne olursa olsun tatiliniz süresince Diamond Premium olarak size lüks, konfor ve eğlencenin bir arada olduğu unutulmaz bir tatil imkanı sunuyoruz.
 
Her adımda mutluluk Diamond Premium’da mümkün!
 
Açık havuzdan spaya, saunadan fitness merkezine, jakuzziden Türk hamamına kadar değerli misafirlerimiz için her türlü imkanı sunuyor, her adımda mutlu olmaları için çabalıyoruz. Otelimizde profesyonel şeflerimizin ellerinden çıkan lezzet dolu yemekler ve barda keyifle yudumlayabileceğiniz alkoller de sizleri bekliyor. Ayrıca bay ve bayan kuaför, butik, kuyumcu, fotoğrafçı, oyun salonu, döviz bozma, çanta-deri mağazası hizmetlerimizle de rahatınızı sağlıyoruz.
 
İletişim Bilgileri :

 

Titreyengöl Mevkii, Antalya Caddesi, Çeltikçi Köyü, 07600 Manavgat/Antalya

- BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ! (0532 736 98 08 // 0539 434 97 93)

E-mail :  premium@thediamondhotels.com

Web : https://www.thediamondhotels.com/diamond-premium-hotel-spa

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved