Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

[Tek kişilik konaklamalarda belirtilen fiyatların üzerine %50 “Single Oda Farkı” eklenir.]

Adrina Thermal Health & Spa Hotel

39.000 m2 alanda Ege’nin Kuzeyinde Kaz Dağları eteklerinde denize sıfır konumu ile 2 Termal Kapalı Havuz, 1 Açık Yüzme Havuzu (605 m2), 1 Çocuk Yüzme Havuzu, Özel Plaj ve iskelesiyle termal ve deniz keyfini aynı anda yaşayabilme imkânı sağlıyor. Sade ve şık tonlarda dekore edilmiş odalarda günün yorgunluğunu atarken İda Restaurant'ımızda Türk ve Dünya Mutfaklarının seçkin örnekleri beğeninize sunuluyor. 5000 m2 alan üzerine kurulu Health&Spa merkezinde kendinizi yenileyebileceğiniz terapiler uygulanıyor. 

Şıklık ve konforu buluşturan deniz-havuz ve Kaz Dağları manzaralı 197 Standart oda(28 m2), 24 Superior Oda(45 m2), 4 Engelli Odası (28 m2), 8 Senior Suite (60 m2), 13 Aile Odası (45 m2) olmak üzere toplam 246 oda da farklı deniz ve doğa konaklama alternatifleri bulunmaktadır. Merkezi Isıtma&Soğutma Sistemi, Saç Kurutma Makinası, Direk Hat Telefon (Odada ve Banyoda), Elektronik Kapı Kilit Sistemi, Koltuk/Sehpa, Balkon/Teras (Superior Odalarda), Çay/Kahve Makinası (Senior Suite ve Aile Odalarında), Minibar, Lcd Tv-Uydu Yayınları, Makyaj Aynası, Banyoda Küvet (Senior Suite ve Engelli Odaları Hariç), Antre /Oturma Grubu(Senior Odalarda.), Elektronik Güvenlik Kasası (Diz Üstü Bilgisayar Sığabilen), Kablosuz İnternet Bağlantısı, Jakuzi(Senior Suite Odalarda), Jakuzili Küvet (Family Odalarda),Halı Kaplı Zemin mevcuttur.
 
İda Dağlarından gelen orman havasının Ege Denizi’nin iyotu ile birleştiği ve Dünyanın en zengin ikinci oksijen bölgesi olan M.Ö 2000 yıllarına dayanan mitolojik tarihiyle Heredot’un İlyada'sını yazdığı Troia savaşlarına sebep olan Paris'in büyüdüğü, Sarıkız Efsanesi'nin yaşandığı Afrodit'in Dünya’nın en güzel kadını seçildiği ilk güzellik yarışmasının yapıldığı tanrıların ve tanrıçaların evi olan bu topraklarda temiz hava, bol güneş, tarihi ve doğal güzelliklerle beraber şifalı termal sular ile YEPYENİ BİR SEN İÇİN sizleri Adrina Termal Health&SPA Hotel‘e misafirimiz olmaya davet ediyoruz.

İletişim Bilgileri:
 
Adres: Güre Cumhuriyet Mahallesi Orman Kampı Caddesi No:2  Güre-Edremit/BALIKESİR
 
E-mail: info@adrinahotel.com
 
Web: https://www.adrinahotel.com/
 
BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ: 0850 305 46 27, WhatsApp: +90 532 736 98 08), e-mail: info@retireepass.com

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved