Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

[Tek kişilik konaklamalarda belirtilen fiyatların üzerine %50 “Single Oda Farkı” eklenir.]

Lycus River Thermal Hotel

Lycus River Thermal&SPA Hotel, Denizli'nin ünü sınırların çok ötesine kadar ulaşmış değeri Pamukkale'de, bir yandan doğaya ve tarihe doyarken diğer yandan termal suların dağıttığı şifadan yararlanmak isteyenleri ağırlıyor.

Yenilenmeye ihtiyaç duyduğunuz bir dönemde, yanınıza birkaç eşya alıp çıkın yola. Ayaklarınız sizi, adını UNESCO Dünya Miras Listesi'ne yazdırmayı başaran Pamukkale'ye getirsin. Burada, dünyanın gözünün üzerinde olduğu doğal ve tarihî güzelliklere doyun. Bu yetmesin size: Şifalı kırmızı suyuyla ünlü, Pamukkale'nin yanı başındaki Karahayıt mevkisinde kurulu otelimiz Lycus River Thermal&SPA'ya gelin; ruhunuzu da doyurun, bedeninizi de...
 
Pamukkale bir adım ötenizde bekliyor: Yüzlerce yıllık birikimi, yapacağınız yürüyüşlerde keşfedin. Dilediğiniz zaman dönün otelinize; dinlenin, gevşeyin, sağlığınıza sağlık katın, eğlenin!
 
Yenilenmeye ne zaman ihtiyaç duyarsanız biz buradayız!
 
İletişim Bilgileri:

Adres: Karahayıt Mah. KarahayIt Mevkisi, 20290 Pamukkale/DENİZLİ

E-mail: lycusriver@lycusriver.com
 
Web: https://www.lycusrivertermalhotel.com
 
BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ: 0850 305 46 27, WhatsApp: +90 532 736 98 08), e-mail: info@retireepass.com

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved