Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

[Tek kişilik konaklamalarda belirtilen fiyatların üzerine %50 “Single Oda Farkı” eklenir.]

Pam Termal Otel

Pamukkale'nin Karahayıt bölgesinde, ormanla kaplı dağların eteğinde yer alan beş yıldızlı termal bir tesistir. Otelde konaklayan misafirlerimiz Pamukkale'nin beyaz travertenlerini meydana getiren kaplıca suyundan, Kleopatra havuzu denilen antik havuzdan yararlanabildikleri gibi Karahayıt'ın ünlü kırmızı travertenlerini meydana getiren ve otel bünyesinde bulunan kırmızı su havuzlarından doğrudan yararlanabilmektedirler. Tesisten çıkan termal kaynağın oluşturduğu ve otelin sınırlarında yer alan doğal kırmızı travertenler hayranlık uyandırıcıdır.

Pamukkale-Karahayıt bölgesine sağlık hizmetleri sunan ilk ve tek Tıp Merkezi olan Nobel Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Pam Termal Otel'in bahçesinde yer almakta olup, otelde konaklayan misafirler tıp merkezine bir adım mesafede ulaşabilmektedirler.
 
Otel sırtını ormana vermiş 18.000 metrekarelik bir alana kurulmuştur. Otelin 8 bloktan oluşan 236 adet odası bulunmaktadır. Bu odalarımız orman ve havuz manzaralı olup müşterilerimize standart, suit ve kral suit seçenekleriyle sunulmaktadır. 
 
İletişim Bilgileri:

Adres: Karahayıt Mahallesi 120. Sağlık Sokak No: 5/1 Pamukkale - Denizli / TÜRKİYE

E-mail: sales@pamthermal.com
 
Web: https://www.pamthermal.com
 
BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ: 0850 305 46 27, WhatsApp: +90 532 736 98 08), e-mail: info@retireepass.com

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved