Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

[Tek kişilik konaklamalarda belirtilen fiyatların üzerine %50 “Single Oda Farkı” eklenir.]

The Sign Kocaeli Thermal Hotel

Termal Mucize ile Mükemmel Bir Deneyim
Turizm sektöründeki tecrübesi ve kaliteli hizmetini, uluslararası çağdaş otelcilik anlayışı, kesintisiz değişim ve atılım ilkesiyle birleştirerek 5 yıldızlı bir otelin gerektirdiği donanımla profesyonel hizmet vermektedir.
 
Otelimiz her türlü istek ve ihtiyacınızı karşılamak üzere, içinde ve yakın çevresinde bulunan sosyal imkanlarıyla, konakladığınız süreyi özel zamanlara dönüştürebileceğiniz seçenekler sunmaktadır. Şehrin huzur noktasında, evinizi aratmayacak konfor ve huzurla hizmette fark yaratmaktadır. Misafirperverlik, profesyonellik ve kaliteli hizmet anlayışı ile The Sign Hotel ailesi olarak sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız. Memnuniyetiniz , memnuniyetimizdir. Bölgede bulunan kalıntılar, Yazlık Ilıcası'nın ilk defa Roma döneminde inşa edildiğini, zamanla tahrip olan bu yapının yerine günümüzde mevcut olan tonozlu yapının Bizans döneminde yapıldığını ılıcanın, Osmanlı zamanında da kullanılmış olduğunu göstermektedir.
 
Kocaeli - Gölcük Karayolu'nun 8.km sinde Gölcük ilçesi sınırları içerisinde bulunmakta olan Ilıcada (Ayazma), halen kullanımına devam edilen suyun sedatif analijezik endokrin fonksiyonları düzenleyici olduğu ve birçok hastalığa iyi geldiği, su sıcaklığı 22 Cº ile 37 Cº arasında değişmektedir.
 
Bölgemizde Termal Otel işletmeciliğinde, değerlerimizi koruyarak, tek ve öncü işletme olmanın bilinciyle, bölgenin iş ve eğlence dünyasının beklentilerine beş yıldızlı bir otelin standartlarında cevap vermek ve misafir memnuniyetini en üst düzeyde tutmak misyonumuzdur.
 
Misafir memnuniyeti temelinde prensiplerini standartlarını ve çalışanlarının yeteneklerini en üst seviyeye çıkarmak ve her zaman üstün kalite anlayışından ödün vermeyen, misafirlerin tercih ettiği uluslararası alanda bir marka olarak sınıfının en niteliklisi olmak ve bu şekilde tanınmak vizyonumuzdur.
 
İletişim Bilgileri:

Adres: Yeniköy Merkez Mah. Mine Çiçeği Sk. No:1 Başiskele - KOCAELİ

E-mail: info@thenesshotel.com
 
Web: https://www.thenesshotel.com.tr/
 
BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ: 0850 305 46 27, WhatsApp: +90 532 736 98 08), e-mail: info@retireepass.com

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved