Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

Tasigo Hotels Eskişehir Termal

Tasigo Eskişehir'de...
 
Sizi; yeniliği, zarafeti, eğlenceyi, iş hayatını, yenilenmeyi, lezzetleri ve değerleri keşfetmeye bekliyoruz.
 
Seyahatlerinizde aradığınız konfor ve iş hayatındaki profesyonellik, Tasigo Eskişehir’de buluştu.
Geniş, konforlu ve şık odaları, 3.500 m² üzerine kurulu benzersiz Aden Spa merkezi, balo, toplantı ve konferans salonları, lüks restoranlarıyla 5 yıldızlı Tasigo Eskişehir sizi ağırlamaya hazır.
 
Gerek iş gezileriniz, gerek turistik seyahatleriniz, gerekse termal spa keyfiniz için Tasigo Eskişehir’i seçmek için pek çok neden var. Anadolu’nun yükselen incisi Eskişehir’in en güzel bölgesi Bademlik’in sessiz, dinlendirici atmosferinde; Tasigo Eskişehir’in modern, ferah ve aydınlık mimarisi içinde bir otelden beklediğiniz lüksün fazlasını bulacaksınız. Unesco Dünya Mirası listesindeki Odunpazarı’na yürüme mesafesinde olan ve Leed Gold Sertifikası, International Hotel Awards, Best Hotel Architecture Turkey dahil pek çok ödüle sahip olan Tasigo Eskişehir; siz tümü manzaralı ve farklı ihtiyaçlarınıza göre tasarlanmış odalarınızda dinlenirken. Friglerden günümüze bir tarih şeridini de ayaklarınıza serecek.
 
İletişim Bilgileri:

Adres: Dede, Haktanır Sk. No:1, 26030 Odunpazarı/Eskişehir

E-mail: info@tasigohotels.net
 
Web: http://www.tasigohotels.net/

BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ: 0850 305 46 27, WhatsApp: +90 532 736 98 08, e-mail: info@retireepass.com

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved