Tel : +90 850 305 46 27 // +90 532 736 98 08
İlan Detayları

Açıklama

[Tek kişilik konaklamalarda belirtilen fiyatların üzerine %50 “Single Oda Farkı” eklenir.]

Elite World Sapanca Convention&Wellness Resort

Sapanca’da doğanın tam ortasında yer alan Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort’un doğadan ilham alınarak dekore edilen konforlu odalarında hem eğlenceli hem de dinlendirici bir konaklama deneyimi yaşamak için size en uygun odayı seçin ve anın keyfini yaşayın!
 
Spa merkezimiz misafirlerimize şehrin yorucu temposundan kaçıp sığınabilecekleri huzurlu bir ortam sunuyor.  Fit Life Spa & Wellness'a gelip kendinizi Doğa Ananın tazeliğine bırakarak sizi rahatsız eden tüm duygulardan arınabilirsiniz. Burada misyonumuz her bir misafirimize sahip oldukları hayatı daha derinlemesine anlama yolunda ilham kaynağı olmaktır.  
 
Her bir misafirimizin ihtiyaçlarına en yüksek seviyede özenle karşılık vermek istediğimiz için Fit Life Spa & Wellness’ta bizimle geçireceğiniz her an en ince ayrıntısına kadar titizlikle düşünülmüştür. Her program ve ritüelimizin özgünlüğüyle öne çıkmasının ve ayrıca bizimle geçireceğiniz zamanın unutulmaz bir deneyim olacağını biliyor olmanın gururunu yaşıyoruz.
 
İletişim Bilgileri:

Adres: Göl Mahallesi Koşuyolu Caddesi No:71 Sapanca / Sakarya - Türkiye

E-mail: infosapanca@eliteworldhotels.com.tr

Web: https://www.eliteworldhotels.com.tr/
 
BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN PLATFORM’u ARAYINIZ: 0850 305 46 27, WhatsApp: +90 532 736 98 08, e-mail: info@retireepass.com

Konum

Yorumlar

    İlk yorumu sen yap!

Yorum Ekle

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol

Emekli veya 55+ yaş kitlesini temsil ediyorsanız; %70’e varan indirimlerle yurt içi veya yurt dışı seyahat etmek ister misiniz? Yaşadığınız lokasyonda hafta içi 10:00-18:00 arasındaki zaman diliminde, sinema, restaurant gibi şehir aktivitelerinden, ürün ve hizmetlerden %50’ye varan indirimlerle yararlanmak ister misiniz? O halde Retireepass.com’a hoş geldiniz :)

Retireepass.com | @2024 All copy rights reserved